Blogg

Våra bloggar

På skolan har vi några olika bloggar, alla med olika syften för att på bästa sätt gynna elevers undervisning samt för utomstående kunna visa upp endel om vad vi gör.

Skolans blogg

På skolans blogg skriver vi och berättar om vad vi lärt oss på skolan och nya upplevelser vi fått ta del av. Författare på bloggen är

både vi pedagoger och elever. Klicka på knappen ovan eller här för att komma till bloggen

Syftet med bloggen är att ni ska känna er delaktiga i ert barns vardag och att barnen känner att deras arbeten publiceras för ”riktiga” läsare. Vi tror att barnen känner att deras arbete blir viktigt på riktigt om det finns andra mottagare än bara vi lärare. Det är också ett perfekt sätt för far- och morföräldrar att ta del av barnbarnens vardag fastän de är långt borta. Vi blir jätteglada om ni kommenterar på bloggen. Då kommer vi att anstränga oss att göra ett ännu bättre arbete.

Tips: "Gilla oss" på Facebook eftersom där länkar vi ut alla våra blogginlägg, på det viset missar ni inga inlägg.

Vill ni kika på den första bloggen vi hade 2014-15 så är ni välkomna att klicka här

Pedagogiska bloggar

För att berika vår undervisning har vi skapat några bloggar där vi samlar material som vi använder i olika pedagogiska sammanhang.

Kul Spanska

- är en blogg där lärarna i spanska samlar filmer, sånger mm på spanska som barnen tagit del av på lektion och som de härmed får möjlighet att träna vidare på hemma. Klicka här eller på knappen ovan för att komma till "Kul spanska"

Studion

STUDera Indivudellt Och Nätbaserat. Syftet med denna blogg är att samla material i övriga ämnen som är knutet till olika läxor. I elevens veckobrev står det om läxan är knuten till denna blogg. Klicka här eller på knappen ovan för att komma till "Studion"